Gratis sparsessie inplannen?

Elke onderneming start met een goed ondernemingsplan

Elke onderneming start met een goed ondernemingsplan

Elke onderneming start met een goed ondernemings-plan

0 +

Ondernemers geholpen

0

sterren review

0 M+

Gefinancierd

Onze partners

Waarom Unvolt?

We zorgen voor rust, duidelijkheid en
inzicht voor ondernemers.

Herken jij deze punten?

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant: dat geeft vertrouwen en duidelijkheid in het proces.

01.

Gratis intakegesprek

We bespreken je aanvraag, wensen en verwachtingen. Op basis van de informatie ontwerpen we het ondernemingsplan.

Wij gaan aan de slag

Nu is het aan ons! Wij leveren binnen 10 werkdagen een op maat gemaakt ondernemingsplan, waarin alles professioneel en onderbouwd is uitgewerkt.

02.

03.

Opleveren ondernemingsplan

Als je volledig tevreden bent, leveren we het definitieve ondernemingsplan op.

Onze tevreden klanten

Wij kunnen het zelf vertellen, maar onze klanten kunnen dat veel beter.

Sherley Robalo Monteiro
Sherley Robalo Monteiro
2022-06-10
Vanaf het begin tot het eind ben ik zo goed geholpen door een medewerker van Unvolt! Ik kreeg altijd snelle reactie op mijn mails en er was tijd om samen te sparren. Samen hebben we mijn ideeën uitgeschreven en daar weer een mooi plan van gemaakt. Hierdoor kan ik eindelijk mijn ondernemingsdroom gaan waarmaken. Super bedankt voor deze top service de afgelopen maanden!
Roy Oostweegel Entertainment
Roy Oostweegel Entertainment
2022-05-03
Zeer fijne partij om mee samen te werken. Kennen de markt goed en denk mee over alle facetten. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw ondernemingsplan, dan zit je bij Unvolt helemaal goed!
John Machielsen
John Machielsen
2022-04-13
Hierbij wil ik het team Unvolt bedanken voor het mooie en zeer professionele ondernemingsplan dat zij hebben gecreëerd voor mijn nieuwe bedrijf. Na een mailtje hun kant op dat ik interesse had voor een intake gesprek werd ik de andere dag al gebeld door Toine van Urk die tevens het gehele traject mijn aanspreekpunt en daarnaast mijn persoonlijk begeleider was. Na het invullen van de vragenlijst is zijn team aan de slag gegaan tot het vormen van het ondernemingsplan. Tijdens het traject div malen contact gehad met elkaar waarna het definitieve ondernemingsplan op zeer kort termijn aan mij werd gepresenteerd. en zoals eerder gezegd het resultaat mocht er zijn. Unvolt is een jong dynamisch / klantvriendelijk en zeer professioneel bedrijf. En verder zeker een goede keus om mee in zee te gaan. Mijn volgende opdracht ligt dan ook klaar en mag Unvolt een website voor mijn bedrijf gaan creëren.
Müfit Yılmaz Gökmen
Müfit Yılmaz Gökmen
2022-01-18
I'm a Turkish freelancer and discovered Unvolt after consulting several people for my business plan. Unvolt has a professional team who didn't hesitate to help me despite additional strict conditions regarding my application. Unvolt follows very well-planned steps to prepare the business plan, work with the numbers, and process all the information about you and your work to outline the best entrepreneurial approach you would like to present. Eventually, Unvolt helped me prepare a well-structured and clear business plan while providing consultancy for my future projects. I truly appreciate the help and professionalism of Unvolt.
Aly Kits
Aly Kits
2021-02-20
Op zoek naar hulp bij het opstellen van een ondernemingsplan en op de site van Unvolt terecht gekomen. De informatie was uitgebreid en transparant. Dat in tegenstelling tot heel veel andere sites. Bij het eerste contact met Toine gelijk een goed gevoel; betrouwbaar, duidelijk en met kennis van zaken. Het gehele proces is naar volle tevredenheid verlopen. Toine reageert snel, legt zaken goed uit, geeft deskundig advies en door zijn ervaring heeft dit geresulteerd in een mooi, professioneel ondernemingsplan. Wij bevelen Unvolt zeker aan! Onze dank voor het fijne contact!
Lisa brugger
Lisa brugger
2021-01-21
Bedankt voor jullie steun. De bank was zeer te spreken over het plan!
Theo
Theo
2021-01-21
Zeer goed geholpen door Unvolt. Goed bereikbaar, een erg professioneel plan en aardige mensen!
Martin Van Urk
Martin Van Urk
2020-11-17
Olaf Buimer
Olaf Buimer
2020-11-17
Zeer deskundig en een professioneel plan gekregen, goed werk Unvolt!
Rick Van Embden
Rick Van Embden
2020-10-07

Onze pakketten

Unvolt biedt haar diensten in overzichtelijke pakketten aan. Dit zorgt voor transparantie, duidelijkheid en geen verassingen achteraf.


Basis

€599,-

(excl. BTW)

Een beknopt Pitch deck.


Plus

€749,-

(excl. BTW)

Geschikt voor kleine aanvragen.

Meest gekozen

Go

€999,-

(excl. BTW)

Geschikt voor algemene branches.


Prof

€1249,-

(excl. BTW)

Geschikt voor grotere aanvragen.

Over Unvolt

Unvolt is een team ervaren professionals, die (startende) ondernemers adviseert en ondersteunt. Onze gecertificeerde adviseurs met bedrijfskundige, commerciële en financiële achtergronden voorzien je van benodigd advies, inzicht en de juiste tools, waardoor jij je kan richten op de core business.

Het team

Marcel van den Berg MBA
SENIOR MKB adviseur
Toine van Urk
MKB Adviseur
Jelle Bruinsma
MKB Adviseur

Jouw partner in het schrijven van een ondernemingsplan.

De meest gestelde vragen

Wij luisteren naar je bedrijfsidee en weten daarna precies wat de bank of andere investeerders willen zien om zo de kans op slagen maximaal te vergroten. Door onze combinatie tussen theoretische kennis en praktische ervaring weten we wat investeerders willen zien. Wij zijn hier uniek in en streven met jou naar een succesformule.

Wij hebben goede connecties met grote partijen in de financieringswereld. Zij kunnen ervoor zorgen dat de slagingskans nog groter wordt.

Wij luisteren naar je bedrijfsidee en weten daarna precies wat de bank of andere investeerders willen zien om zo de kans op slagen maximaal te vergroten. Door onze combinatie tussen theoretische kennis en praktische ervaring weten we wat investeerders willen zien. Wij zijn hier uniek in en streven met jou naar een succesformule.

Wij hebben goede connecties met grote partijen in de financieringswereld. Zij kunnen ervoor zorgen dat de slagingskans nog groter wordt.

Een financier (zoals de bank) of investeerders willen bepaalde onderwerpen terug zien in het ondernemingsplan. Deze onderwerpen zijn:

  • De ondernemer & onderneming
  • De rentabiliteit
  • De kasstroom
  • Het vermogen en de aanwezigheid van zekerheden
  • Overige relevante zaken (zoals bijv. risicomanagment)

Als deze elementen goed zijn verwerkt in het ondernemingsplan zal de kans op succes aanzienlijk stijgen.

We weten precies wat financiers en/of investeerders willen zien in het ondernemingsplan. Daarnaast helpen we als jij net dat laatste zetje nodig hebt, simpelweg niet de tijd ervoor hebt of minder ervaring hebt in marketing, marktonderzoek of financiële prognoses. We denken ook graag mee hoe jij je omzet kan verhogen en kosten kan besparen. 

In een ondernemingsplan zien we vaak ook zakelijke investeringsbehoeftes voorbij komen. Deze investeringen kunnen door ondernemers vaak niet uit eigen middelen betaald worden, waardoor (aanvullende) financiering nodig is. Wij kunnen je op dit vlak ook onafhankelijk en succesvol begeleiden.

Een goed ondernemingsplan gaat en staat met de juiste samenwerking en de informatie die wij vanuit de ondernemer(s) krijgen. Een ondernemingsplan van kwaliteit vergt onderzoek. Als deze informatie onvoldoende is kunnen wij samen met jou vooronderzoek doen.

Geen probleem, door onze academische achtergronden voelen we ons net zo thuis in het Engels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Gemiddeld duurt het tien werkdagen, maar moet het plan binnen een paar dagen af? Geen probleem, we regelen het!

Contactformulier

Vragen? Neem contact met ons op.

Wij horen graag wat we voor je kunnen doen. Twijfel je of wil je gewoon even sparren? Daag ons uit!

Telefoon: 085 – 06 07 109
Email: info@unvolt.nl

Contact
Contact Us
Open chat
1
Hallo 👋, Heb je hulp nodig?
Jelle
Hallo 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?