Gratis sparsessie inplannen?

Wij helpen jou aan een financiering

0 +

Ondernemers geholpen

0

sterren review

0 M+

Gefinancierd

Onze partners

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant: dat geeft vertrouwen en duidelijkheid in het proces.

01.

Haalbaarheidscheck

We starten met een intakegesprek waarbij we de wensen en kansen bespreken. Op basis hiervan wordt de haalbaarheid van de financieringsaanvraag getoetst. Dat geeft u snel inzicht, duidelijkheid en het bespaart u onnodige kosten.

Investeringsplan

Is het haalbaar, dan volgt er een vervolgonderzoek, waarbij wij alle relevante (bedrijfs)gegevens voor de financieringsaanvraag verzamelen. Dankzij onze ervaring met de toetsingsprocedure, weten wij exact wat nodig is voor een succesvolle aanvraag.

02.

03.

Aanvraag & beheer

De aanvraag tot financiering dienen we voor je in bij één of meerdere partijen. Hierop volgt nagenoeg altijd een acceptatie.

Waarom financiering begeleiding inschakelen?

Er is een overvloed aan financieringsvormen en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Doordat wij ons daarop focussen, kunt u zich concentreren op uw eigen vakgebied. Wij zorgen voor overzicht, duidelijkheid en rust.

Onze ervaring 'aan de andere kant van de tafel', waarbij we verantwoordelijk waren voor de toetsing, leidt tot de grote slagingskans van onze aanvragen. Daarnaast hebben we lage overheadkosten en hanteren we concurrerende tarieven.

Onze pakketten

Wij houden van transparantie en communiceren duidelijk vóóraf welke kosten wij berekenen.

Starter
Financieringsbegeleiding voor startende ondernemers

STARTER
Een volledig financieringstraject geschikt voor starters

€499,-

(excl. BTW + succesfee bij acceptatie)

Bestaand
Financieringsbegeleiding geschikt voor bestaande ondernemers

€749,-

(excl. BTW + succesfee bij acceptatie)

Benut jouw kans maximaal en schakel ons in!

Onze tevreden klanten

Wij kunnen het zelf vertellen, maar onze klanten kunnen dat veel beter.

Sherley Robalo Monteiro
Sherley Robalo Monteiro
2022-06-10
Vanaf het begin tot het eind ben ik zo goed geholpen door een medewerker van Unvolt! Ik kreeg altijd snelle reactie op mijn mails en er was tijd om samen te sparren. Samen hebben we mijn ideeën uitgeschreven en daar weer een mooi plan van gemaakt. Hierdoor kan ik eindelijk mijn ondernemingsdroom gaan waarmaken. Super bedankt voor deze top service de afgelopen maanden!
Roy Oostweegel Entertainment
Roy Oostweegel Entertainment
2022-05-03
Zeer fijne partij om mee samen te werken. Kennen de markt goed en denk mee over alle facetten. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw ondernemingsplan, dan zit je bij Unvolt helemaal goed!
John Machielsen
John Machielsen
2022-04-13
Hierbij wil ik het team Unvolt bedanken voor het mooie en zeer professionele ondernemingsplan dat zij hebben gecreëerd voor mijn nieuwe bedrijf. Na een mailtje hun kant op dat ik interesse had voor een intake gesprek werd ik de andere dag al gebeld door Toine van Urk die tevens het gehele traject mijn aanspreekpunt en daarnaast mijn persoonlijk begeleider was. Na het invullen van de vragenlijst is zijn team aan de slag gegaan tot het vormen van het ondernemingsplan. Tijdens het traject div malen contact gehad met elkaar waarna het definitieve ondernemingsplan op zeer kort termijn aan mij werd gepresenteerd. en zoals eerder gezegd het resultaat mocht er zijn. Unvolt is een jong dynamisch / klantvriendelijk en zeer professioneel bedrijf. En verder zeker een goede keus om mee in zee te gaan. Mijn volgende opdracht ligt dan ook klaar en mag Unvolt een website voor mijn bedrijf gaan creëren.
Müfit Yılmaz Gökmen
Müfit Yılmaz Gökmen
2022-01-18
I'm a Turkish freelancer and discovered Unvolt after consulting several people for my business plan. Unvolt has a professional team who didn't hesitate to help me despite additional strict conditions regarding my application. Unvolt follows very well-planned steps to prepare the business plan, work with the numbers, and process all the information about you and your work to outline the best entrepreneurial approach you would like to present. Eventually, Unvolt helped me prepare a well-structured and clear business plan while providing consultancy for my future projects. I truly appreciate the help and professionalism of Unvolt.
Aly Kits
Aly Kits
2021-02-20
Op zoek naar hulp bij het opstellen van een ondernemingsplan en op de site van Unvolt terecht gekomen. De informatie was uitgebreid en transparant. Dat in tegenstelling tot heel veel andere sites. Bij het eerste contact met Toine gelijk een goed gevoel; betrouwbaar, duidelijk en met kennis van zaken. Het gehele proces is naar volle tevredenheid verlopen. Toine reageert snel, legt zaken goed uit, geeft deskundig advies en door zijn ervaring heeft dit geresulteerd in een mooi, professioneel ondernemingsplan. Wij bevelen Unvolt zeker aan! Onze dank voor het fijne contact!
Lisa brugger
Lisa brugger
2021-01-21
Bedankt voor jullie steun. De bank was zeer te spreken over het plan!
Theo
Theo
2021-01-21
Zeer goed geholpen door Unvolt. Goed bereikbaar, een erg professioneel plan en aardige mensen!
Martin Van Urk
Martin Van Urk
2020-11-17
Olaf Buimer
Olaf Buimer
2020-11-17
Zeer deskundig en een professioneel plan gekregen, goed werk Unvolt!
Rick Van Embden
Rick Van Embden
2020-10-07

De meest gestelde vragen

Wij luisteren naar je bedrijfsidee en weten daarna precies wat de bank of andere financiers en/of investeerders willen zien om zo de kans op slagen maximaal te vergroten. Door onze combinatie tussen theoretische kennis en praktische ervaring weten we wat financiers en/of investeerders willen zien. Wij zijn hier uniek in en streven met jou naar een succesformule.

Wij hebben goede connecties met grote partijen in de financieringswereld. Zij kunnen ervoor zorgen dat de slagingskans nog groter wordt.

Wij luisteren naar je bedrijfsidee en weten daarna precies wat de bank of andere investeerders willen zien om zo de kans op slagen maximaal te vergroten. Door onze combinatie tussen theoretische kennis en praktische ervaring weten we wat investeerders willen zien. Wij zijn hier uniek in en streven met jou naar een succesformule.

Wij hebben goede connecties met grote partijen in de financieringswereld. Zij kunnen ervoor zorgen dat de slagingskans nog groter wordt.

Een financier (zoals de bank) en/of investeerder wil bepaalde onderwerpen terug zien in het ondernemings- en financieringsplan. Deze onderwerpen zijn:

  • De ondernemer & onderneming
  • De rentabiliteit
  • De kasstroom
  • Het vermogen en de aanwezigheid van zekerheden
  • Overige relevante zaken (bijvoorbeeld risicomanagement)

Als deze elementen goed zijn verwerkt in het ondernemings- en financieringsplan, dan zal de kans op succes aanzienlijk stijgen.

We weten precies wat financiers en/of investeerders willen zien: o.a. een goed onderbouwd financieringsplan. Daarnaast helpen we als jij net dat laatste zetje nodig hebt, simpelweg niet de tijd ervoor hebt of minder ervaring hebt op het vlak van ondernemingsplan en het indienen van een succesvol financieringsplan. 

Naast dat wij schrijven voor (groot)banken, (alternatieve) financiers en investeerders hebben we ook ervaring met het schrijven van ondernemingsplannen voor het IND, het UWV, de gemeenten en de Orde van Advocaten.

Om een goed haalbaaheidsonderzoek op te zetten en de kans op financiering maximaal te vergroten is een goede samenwerking en de juiste informatie erg belangrijk. Openheid in zowel financieel als niet financiële zaken is essentieel. 

Een haalbaarheidsonderzoek financiering kunnen wij in 3 werkdagen voor u uitvoeren. Bij groen licht zetten wij jouw aanvraag  onderbouwd door richting passende financiers en/of investeerders. Dit proces neemt in de regel enkele weken in beslag.

Contactformulier

Vragen? neem contact met ons op.

Wij horen graag wat we voor je kunnen doen. Twijfel je of wil je gewoon even sparren? Daag ons uit!

085 – 06 07 109
info@unvolt.nl​

Contact
Contact Us
Open chat
1
Hallo 👋, Heb je hulp nodig?
Jelle
Hallo 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?