Wij helpen jou aan een financiering

Onze sterktes

Alles snel geregeld

We kunnen snel schakelen en zullen alles voor je uitwerken, zodat jij je kan richten op de core business.

Maximale slagingskans

Je hebt vaak maar één kans. Benut deze maximaal.

Specialist

Elk jaar helpen wij 100+ ondernemers bij een financiering.

Waarom financiering begeleiding inschakelen?

Er is een overvloed aan financieringsvormen en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Doordat wij ons daarop focussen, kunt u zich concentreren op uw eigen vakgebied. Wij zorgen voor overzicht, duidelijkheid en rust.

Onze ervaring 'aan de andere kant van de tafel', waarbij we verantwoordelijk waren voor de toetsing, leidt tot de grote slagingskans van onze aanvragen. Daarnaast hebben we lage overheadkosten en hanteren we concurrerende tarieven.

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant: dat geeft vertrouwen en duidelijkheid in het proces.

01.

Haalbaarheidscheck

We starten met een intakegesprek waarbij we de wensen en kansen bespreken. Op basis hiervan wordt de haalbaarheid van de financieringsaanvraag getoetst. Dat geeft u snel inzicht, duidelijkheid en het bespaart u onnodige kosten.

Financieringsplan

Is het haalbaar, dan volgt er een vervolgonderzoek, waarbij wij alle relevante (bedrijfs)gegevens voor de financieringsaanvraag verzamelen. Dankzij onze ervaring met de toetsingsprocedure, weten wij exact wat nodig is voor een succesvolle aanvraag.

02.

03.

Aanvraag & beheer

De aanvraag tot financiering dienen we voor je in bij één of meerdere partijen. Hierop volgt nagenoeg altijd een acceptatie.

Onze pakketten

Wij houden van transparantie en communiceren duidelijk vóóraf welke kosten wij berekenen.

Starter
Een volledig financieringstraject geschikt voor startende ondernemers

STARTER
Een volledig financieringstraject geschikt voor starters

€499,-

(excl. BTW + succesfee bij acceptatie)

Bestaand
Een volledig financieringstraject geschikt voor bestaande ondernemers

€749,-

(excl. BTW + succesfee bij acceptatie)

Benut jouw kans maximaal en schakel ons in!

Onze tevreden klanten

Wij kunnen het zelf vertellen, maar onze klanten kunnen dat veel beter.

De meest gestelde vragen

Wij luisteren naar je bedrijfsidee en weten daarna precies wat de bank of andere financiers en/of investeerders willen zien om zo de kans op slagen maximaal te vergroten. Door onze combinatie tussen theoretische kennis en praktische ervaring weten we wat financiers en/of investeerders willen zien. Wij zijn hier uniek in en streven met jou naar een succesformule.

Wij hebben goede connecties met grote partijen in de financieringswereld. Zij kunnen ervoor zorgen dat de slagingskans nog groter wordt.

Wij luisteren naar je bedrijfsidee en weten daarna precies wat de bank of andere investeerders willen zien om zo de kans op slagen maximaal te vergroten. Door onze combinatie tussen theoretische kennis en praktische ervaring weten we wat investeerders willen zien. Wij zijn hier uniek in en streven met jou naar een succesformule.

Wij hebben goede connecties met grote partijen in de financieringswereld. Zij kunnen ervoor zorgen dat de slagingskans nog groter wordt.

Een financier (zoals de bank) en/of investeerder wil bepaalde onderwerpen terug zien in het ondernemings- en financieringsplan. Deze onderwerpen zijn:

  • De ondernemer & onderneming
  • De rentabiliteit
  • De kasstroom
  • Het vermogen en de aanwezigheid van zekerheden
  • Overige relevante zaken (bijvoorbeeld risicomanagement)

Als deze elementen goed zijn verwerkt in het ondernemings- en financieringsplan, dan zal de kans op succes aanzienlijk stijgen.

We weten precies wat financiers en/of investeerders willen zien: o.a. een goed onderbouwd financieringsplan. Daarnaast helpen we als jij net dat laatste zetje nodig hebt, simpelweg niet de tijd ervoor hebt of minder ervaring hebt op het vlak van ondernemingsplan en het indienen van een succesvol financieringsplan. 

Naast dat wij schrijven voor (groot)banken, (alternatieve) financiers en investeerders hebben we ook ervaring met het schrijven van ondernemingsplannen voor het IND, het UWV, de gemeenten en de Orde van Advocaten.

Om een goed haalbaaheidsonderzoek op te zetten en de kans op financiering maximaal te vergroten is een goede samenwerking en de juiste informatie erg belangrijk. Openheid in zowel financieel als niet financiële zaken is essentieel. 

Een haalbaarheidsonderzoek financiering kunnen wij in 3 werkdagen voor u uitvoeren. Bij groen licht zetten wij jouw aanvraag  onderbouwd door richting passende financiers en/of investeerders. Dit proces neemt in de regel enkele weken in beslag.

Contact formulier

Vragen? neem contact met ons op.

Wij horen graag wat we voor je kunnen doen. Twijfel je of wil je gewoon even sparren? Daag ons uit!

085 – 06 07 109
info@unvolt.nl​

Contact
Contact Us